Ensam på jobbet

Nu har jag varit ensam på jobbet sedan torsdag eftermiddag och ska vara ensam ännu imorgon. Det var inte tänkt att bli så, men det krockade lite med semestrar och sjukskrivningar så man får göra sitt bästa bara. Igår var en lite mindre rolig dag. Det händer oftast lite mera på måndagar, det är ny vecka och alla sätter igång med sitt på nytt. Men det blev nog lite extra mycket den här veckan. Jag vet inte hur många telefonsamtal jag satt i igår - och jag som hatar att prata i telefon! Men det var mycket att ordna och ta reda på. Nu i slutet av veckan är det ett par begravningar och nästa vecka är det några stycken till. Och alla de ska grävas den här veckan, eftersom gravgrävaren far på semester nästa vecka. Så jag har varit lite stressad med att få ut värmemattor på alla gravar, att ta reda på var de ska grävas och att få bort gravstenarna på de befintliga gravarna. Jag är ju anställd som trädgårdsarbetare på begravningsplatsen och har inte så mycket erfarenhet av de här uppgifterna, men är man ensam på jobbet så får man helt enkelt göra sitt bästa. Förhoppningsvis blir alla gravar grävda i tid, och förhoppningsvis är alla på rätt ställen.
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.
 
 
Förra helgen var vi ju förresten till Ekenäs och hälsade på, det var så roligt att få träffa min kusins och hennes mans dotter! En så söt liten flicka, så glad och nöjd. Vi var inte där så länge, men vi hann klämma in besök både till mim fammo, min kompis Malin och några kusiner. Så hann vi vara med på lillflickans välsignelse och bjudning efteråt. Det var så roligt att få träffa alla, jag saknar mina kusiner och Malin så! Men man var lite trött nog när man kom tillbaka till Mariehamn sent på kvällen efter åtta/nio timmars resande och skulle upp halv sju morgonen efter. 

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Att prata i telefon kan vara riktigt jobbigt. Grämer mig ofta för att ringa viktiga samtal osv. :/

Svar: Ja är också precis så! På jobbet går det liite bättre att prata i telefon, men privat är det riktigt jobbigt!. :/
Saras blogg

2016-03-01 @ 23:35:13
URL: http://evahle.se
Postat av: Linda HolEriks

Vilket spännande jobb. Kul att få ta ansvar men tråkigt att vara helt själv

Svar: Ja det var inte det jag hade tänkt att jag skulle bli "när jag blev stor", men det är nog intressant! Man lär sig mycket man aldrig har tänk på innan liksom. Ja men precis! Skönt att någon annan finns i närheten också ifall man har något man vill fråga eller liknande, men annars är det ganska lugnt och skönt att vara ensam ibland.
Saras blogg

2016-03-02 @ 09:44:28
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: jessy

Fin bilde :D

Svar: Tack! :)
Saras blogg

2016-03-02 @ 10:50:17
URL: http://nouw.com/jessygunnarsson

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0