Några tankar

- Hur sminkar man sig om man ser väldigt dåligt och använder glasögon? Jag började fundera på det efter att jag läste på blondinbellas blogg, hon använder ju vanligtvis linser, men en dag skulle hon ha glasögon. Man kan ju inte ha på glasögonen när man sminkar sig runt ögonen, men om man inte har på dem så kan ju sminkningen se ut hur som helst? Eller är man bara så van med det att man kan sminka sig utantill? Har ni någon erfarenhet av det här? 
 
- Hur gott är inte rooibos-te? Första gångerna jag drack det tyckte jag att det smakade lite konstigt, men nu älskar jag det. Det är milt, sött och fruktigt. Dessutom är det koffeinfritt och nyttigt. Har ni smakat? Vad tyckte ni? 
 
- Vad härligt det är med lediga morgnar! Idag är jag ledig, och fast jag stiger upp ganska tidigt ändå så är det ju bara så underbart att sitta och spela lite och äta frukost i lugn och ro. Att slippa stressa och tvinga i mig tills jag mår illa. Tänk vad skönt om alla morgnar skulle vara så här. 
 
- Jag är så trött på alla mina kläder och så sugen på att köpa nytt! Inte så där som jag brukar vara, utan nu tittar jag mitt i allt på alla möjliga kläder och färger som jag tidigare inte har tyckt om. Hände det månne något när jag fyllde 25? Blev jag mitt i allt vuxen eller något? 
 
Nikon D3100 och Micro Nikkor 40mm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0