Vårt hotellrum på Aruba

Sådär, nu har några veckor gått sedan vi kom hem från Aruba, och nu har jag äntligen haft tid att gå igenom och redigera lite bilder från resan. På facebook laddade jag upp en del bilder några dagar efter att vi kom hem, men här på bloggen vill jag göra lite mer genomtänkta inlägg med redigerade bilder. Eller om vi säger så här, jag har inte redigerat bilderna så mycket här heller, men jag har fotograferat dem i raw-format, så de är av lite bättre kvalitet och med bättre färger, men därför tar de också lite längre innan jag kan visa upp dem. 
 
Ni har ju dessutom redan sett lite allt möjligt från vår resa, men nu tänkte jag ordna upp det lite mer i ordentliga inlägg. Det är roligt i framtiden också, att kunna gå tillbaka och titta på inläggen. Och förhoppningsvis är det ju lite roligt för er att se nu också. Men ja, nu till bilderna. Jag tänkte börja med att visa hur hotellrummet såg ut. Det var väldigt fint och mysigt enligt mig, det enda jag kan klaga på är att det var lite väl kallt. Men sen fryser jag ju också ganska lätt. Annars var jag jättenöjd med både rummet och hotellet i stort, och utsikten från balkongen kan jag inte heller klaga på!
 
Så här såg vårt rum ut:
 
Nikon D3100 och Sigma 17-50mm.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Toppenbilder! Jag förstår att ni trivdes på Aruba. Underbart läge hade ni dessutom. I vilket program redigerar du RAW - formatet? Jag är dålig på redigering! :)

Svar: Tack! :) Ja det var en härlig ö, och läget var verkligen perfekt! Jag redigerar RAW-bilderna i programmet som följer med Photoshop Elements 11, Camera raw 7.1 heter det. Det är liksom ett eget program, som man kan öppna från photoshop, och som sedan konverterar bilden till jpg och då kan man fortsätta redigera i själva photoshop :) Om du förstår, det blev lite flummig? :D
Saras blogg

2016-03-03 @ 02:45:29
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0