Det är mycket nu..

Jag jobbar ju heltid på begravningsplatsen nu under sommarhalvåret, men jag jobbar också lite vid sidan av. Dels lite växtservice hos ett företag (som jag skulle sluta med i våras, men hon som skulle ta över slutade så jag fick lov att fortsätta..) och dels så vikarierar jag informatören på min arbetsplats när hon är sjuk eller har semester. Hon har semester nu den kommande månaden, och har dessutom varit sjuk ganska ofta senaste halvåret. Förutom det så ska jag också vikarierar min förman på min arbetsplats när hon har semester - men det gör jag i alla fall på min ordinarie arbetstid - så i augusti är det jag som har ansvaret och ska svara i telefon och sköta allt kontorsjobb. Skönt att jag har semester lite däremellan i alla fall, det lär behövas! Egentligen skulle jag inte vilja jobba så här mycket, men jag har samtidigt svårt att säga nej för jag vill ju hjälpa till.. Och på vintern passar det ju bättre för då jobbar jag ju bara 60%. Nåja, jag kämpar på så får vi se hur det går. Går det inte bra så får jag göra annorlunda nästa år, det blir lite en "testsommar". 
 
Mobilbild från idag:
 
 

Trött på teknik

De senaste månaderna har jag varit otroligt trött på det mesta som har med teknik att göra. Jag har typ velat teknikstrejka totalt och flytta ut i skogen utan varken el eller internet. Nej kanske inte så drastiskt, men jag har verkligen blivit trött på alla de här tekniksakerna vi ska hålla på med dygnet runt nästan. Datorn har jag knappt använt alls på flera månader, mest bara när jag har behövt betala en räkning. Mobilen har jag många gånger velat slänga bort. Eller åtminstone avinstallera facebook. Systemkameran rör jag inte så ofta heller. 
 
Nu sitter jag på färjan på väg för att hälsa på mina föräldrar på Brändö. Så nu när jag ändå hade datorn framme (hade en sak jag måste fixa) så tänkte jag bara blogga lite snabbt. Sen ska jag ta fram en gammal hederlig bok och äta en smörgås. Och lite vindruvor. Men först ska jag sitta här och stirra in i datorskärme och berätta hur trött jag är på datorn och mobilen och internet. Alltså visst, det finns många bra sidor med tenkiken och på många sätt är den fantastisk. Men samtidigt känns det som att många människor har glömt hur fantastiskt den riktiga världen är! Har ni sett var vackert det är ute nu? Solen som skiner, alla blommorna, träden som börjar få blad, alla fåglar som kvittrar.. Det är ganska underskattat tycker jag. 
 
Jag har ganska mycket jag skulle vilja skriva och berätta, men samtidigt har jag tappat lusten till det. Jag har tröttnat på att sitta framför datorn, jag har så mycket annat jag vill göra. Vi får se hur det blir i framtiden, men just nu vill jag i alla fall fokusera på och njuta av allt det vackra som finns runt omkring oss men som man så ofta missar för att man stirrar ner på mobilen. 
 
 

RSS 2.0